Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės gatvės krepšinio lyga pasiekė pusiaukelę

Publikuota: 2016 liepos 04 Kategorija: Krepšinis, Sportas

Gatvės krepšinyje lygos varžybos vyksta bet kokiu oru. (Organizatorių nuotr.)Gatvės krepšinyje lygos varžybos vyksta bet kokiu oru. (Organizatorių nuotr.)

Birželio mėnesį Šilutėje pirmą kartą startavo „Šilutės krepšinio gatvės lyga“.

Praėjusią savaitę buvo sužaistos paskutinės pirmojo rato rungtynės.

Po šešerių rungtynių turnyrinės lentelės viršuje įsitvirtino komanda „Alkani Vilkai“, kuri dar nepatyrė nė vieno pralaimėjimo, antri su dviem pergalėmis žengia „Germanika“, treti – „Stubriai“. Pergalės skonio dar nepatyrė „Gluosnis“.

Po kiekvienų rungtynių yra renkamas naudingiausias dienos žaidėjas. Pirmajame rate jais tapo: Rolandas Baltuonis, Lukas Petkevičius, Aurimas Rumšas, Šarūnas Baldika, Gvidas Galinauskas, Lukas Petrošius.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Komandos tarpusavyje dar sužais po vienerias rungtynes, po kurių paaiškės atkrintamųjų rungtynių poros. Kitos rungtynės vyks jau šį antradienį, liepos 5 dieną, 20.00 val.

Lygos organizatorių Jono Gvėnės ir Laimono Eglinsko teigimu, šis projektas yra skirtas ne tik krepšinio mylėtojams, bet ir visai Šilutės bendruomenei. Jų tikslas yra pritraukti visus šilutiškius smagiai praleisti vasaros vakarus kartu. Kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį nuo 19.30 val. rungtynės organizuojamos Šilutės meno mokyklos krepšinio aikštelėje.

Prieš varžybas ir pertraukėlių metu yra rengiami žaidimai visiems atėjusiems bei norintiems laimėti rėmėjų įsteigtus prizus. Mažiau aktyviems taip pat nėra laiko liūdėti, nes žiūrovai gali pamatyti „Atėnės“ šokėjų pasirodymus, pasiklausyti nuolat skambančios muzikos bei šmaikščių rungtynių komentatorių kalbų. Išties džiugu, kad rugtynės vyksta net ir lyjant gaiviam vasaros lietui, kuris neišbaido nei žiūrovų, nei žaidėjų.

Šilutiškių susidomėjimas šiuo renginiu nuolat didėja ir atsiranda vis daugiau žiūrovų bei dalyvių. Dalyviai ir žiūrovai nulat būna įamžinami lygos fotografų, o visos emocijos ir informacija apie rungtynes, laimėtojus yra talpinama lygos Facebook paskyroje SilutesKrepsinis.

Lygos finalas planuojamas liepos 29 dieną, o organizatoriai žada daug staigmenų, kurias atskleis tik prieš pat finalą.

Organizatoriai šios lygos neįsivaizduoja be didžiulės rėmėjų pagalbos: FEN maisto sporto papildų parduotuvės, restorano Gilija, Husqvarna, INFO-TEC, Egmina, MagicB, Savas Kampas, fotoateljė „Šviesa“, naktinio klubo „GoldenRoom“, Šilutės krepšinio klubo, Šarūno Reklama, lygos globėjo Šilutės seniūno Raimondo Steponkaus.

Jeigu yra norinčių dar prisidėti ar įsteigti prizų, prašytume susisiekti su lygos organizatoriais per Facebook SilutesKrepsinis puslapį.

Organizatorių inf.

Rašyti komentarą