Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutėje duris atvėrė nauja socialinių paslaugų įstaiga

Publikuota: 2016 birželio 27 Kategorija: Paslaugos, Verslas

Šilutės rajono savivaldybės nuotr.Šilutės rajono savivaldybės nuotr.

Šilutės mieste, nuostabioje vietoje prie Šyšos upės vingio, duris atvėrė senjorų namai. Tai pirmoji privati socialines paslaugas teikianti įmonė Šilutės mieste.

Įmonės įkūrėjai Leonas, Antanas ir Giedrė Anskaičiai šią idėją brandino 2,5 metų, vėliau intensyviai ieškojo vietos, kol suradę šią ir įveikę visas biurokratines bei statybų kliūtis, atvėrė puikių namų senjorams duris.

Namus palaimino Šilutės parapijos dekanas Stasys Toleikis, linkėdamas taikos ir ramybės, kad Dievas saugotų namus ir jų gyventojus.

„Reikia stiprybės, dalijantis meile ir gerumu. Šie metai Popiežiaus paskelbti Gerumo metais ir labai džiugu, kad būtent Šilutėje bus dalijamasi gerumu ir šiuose namuose gyvenantiems senjorams bus gera“, – kalbėjo dekanas Stasys Toleikis.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Šilutės rajono savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis pasveikino iniciatyvius „Pamario senjorų namų“ įkūrėjus, pasidžiaugė šia puikia iniciatyva, nes ne taip dažnai pasiryžtama imtis socialinės srities verslo. Savivaldybė, atsakinga už socialinės globos senyvo amžiaus žmonėms organizavimą, yra šios paslaugos pirkėja ir, kadangi paslaugos poreikis didėja, tad tikimasi, kad šis verslas gyvuos ilgai ir suteiks namų šilumą mūsų Savivaldybės senjorams.

Šia proga taip pat sveikino Šilutės rajono savivaldybės Socialinės paramos skyriaus vedėjas Alvidas Šimelionis, kuris, pasidžiaugęs puikiai išvystyta socialinių paslaugų infrastruktūra, atkreipė dėmesį, kad ne visada pavyksta patenkinti visų klientų poreikius. Nauja socialines paslaugas teikianti įstaiga bus puiki galimybė mūsų senjorams likti čia, šalia šeimos narių ar artimųjų.

Šia proga taip pat sveikino Šilutės socialinių paslaugų centro direktorė Rasa Jakienė, Šilutės senelių globos namų direktorė Danutė Valodskienė, Macikų socialinės globos namų direktorė Jovita Andrijauskienė, Šilutės kredito unijos valdybos pirmininkė ir administracijos vadovė Genovaitė Kimbrienė, Šilutės agrochemijos vadovas Algis Jurkus.

Šilutės rajono savivaldybės tarybos sekretoriato inf.

1 skaitytojų komentaras
as 2016 birželio 29d., 14:45212.59.30.145

Nieko nesupratau ,tai kur tie namai atsidarė ,parašykite adresą ,o tų Šyšos vingių Šilutės mieste bent kelis galima suskaičiuoti.

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą