Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Oficialu: Šilutės rajono savivaldybės tarybos sprendimas dėl UAB „Lamberta“ šilumos kainų – teisingas

Publikuota: 2016 birželio 16 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Valstybinė kainų ir energetikos kontrolės komisija ikiteismine tvarka išnagrinėjo šilumos bei karšto vandens tiekimo veiklą vykdančios UAB „Lamberta“ ginčą su Šilumos r. savivaldybės taryba dėl nustatytų šilumos bazinės kainos dedamųjų ir pripažino savivaldybės sprendimą teisėtu bei pagrįstu.

UAB „Lamberta“ nesutiko su Šilutės r. savivaldybės tarybos 2015 m. rugsėjo 24 d. sprendimu, kuriuo bendrovei nustatytos šilumos bazinės kainos dedamosios pirmiesiems bazinės kainos galiojimo metams.

Bendrovė kreipėsi į Komisiją dėl galimai nepagrįstai sumažintų šilumos kainos dedamųjų, argumentuodama, kad sprendimas priimtas neatsižvelgus į Komisijos 2015 m. gegužės 28 d. rekomendacijas: Komisijai nustačius, kad Šilutės r. savivaldybės tarybos sprendimu nustatytos UAB „Lamberta“ šilumos bazinės kainos dedamosios pirmiesiems bazinės kainos galiojimo metams neatitinka Šilumos ūkio įstatyme ir Šilumos kainų nustatymo metodikoje įtvirtintų reikalavimų dėl sąnaudų pagrįstumo, rekomenduota savivaldybei, įvertinus pastabas bei nurodytus pažeidimus, atitinkamai pakoreguoti ir iš naujo nustatyti UAB ,,Lamberta“ šilumos bazinės kainos dedamąsias.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Komisija konstatavo, kad Šilutės r. savivaldybė taryba atsižvelgė į visas Komisijos rekomendacijas, todėl UAB „Lamberta“ skundas yra nepagrįstas.

UAB „Lamberta“ šiluma ir karštu vandeniu aprūpina Macikų socialinės globos namus ir Klaipėdos jūrininkų ligoninės psichiatrijos departamentą Švėkšnoje (Šilutės rajono savivaldybė).

www.regula.lt inf.

1 skaitytojų komentaras
Zminde3 2016 birželio 19d., 10:0678.57.211.84

Šilumos r.tarybos savivaldybė “

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą