Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kapinės – ne vieta važinėti automobiliais

Publikuota: 2016 birželio 15 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

Skaitytojo nuotr.Skaitytojo nuotr.

Šilutės seniūnas Raimondas Steponkus ir miesto kapines prižiūrinčios bendrovės „Šilutės komunalininkas“ vadovas Audrius Benkunskas žada pasirūpinti, kad tai, kas nuotraukose užfiksuota, daugiau nepasikartotų.

Iš Šilutės rajono savivaldybės tarybos 2012 m. rugsėjo 27 d. patvirtintų Šilutės rajono savivaldybės kapinių tvarkymo taisyklių:
38. Kapinėse draudžiama:
38.1. važinėti transportu, išskyrus specialųjį…

Visas taisykles rasite čia: http://www.infolex.lt…

Kapinių vartai bus užrakinti (juk nueiti prie savo artimųjų kapelių – nedidelis vargas, juolab kad privažiuoti prie kapinių galima ir iš kitos pusės, ir vartelių pėstiesiems ten tikrai ne vieni – nebūtina toli kulniuoti). O jeigu vis dėlto kam nors labai prireiks įvažiuoti, turės kreiptis į kapinių prižiūrėtoją.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Oresto Lidžiaus nuotr.

Oresto Lidžiaus nuotr.

Tiesą sakant, tai nieko naujo, nes tokia tvarka galioja jau ne pirmus metus. Tačiau nuotraukose užfiksuoti vaizdai – pirmoji daryta maždaug prieš dvi savaites, antroji – šiandien po pietų – byloja, kad taisyklių ne visada paisoma, ir tokiais atvejais automobiliai laisvai važinėja po kapines, keldami dulkes, arba, kai šlapia, į visas puses taškydamiesi purvais…

Tačiau, kaip jau buvo minėta, Šilutės seniūnas R. Steponkus ir miesto kapines prižiūrinčios bendrovės „Šilutės komunalininkas“ vadovas A. Benkunskas žada užtikrinti, kad tai daugiau nepasikartotų.

Pagyvensime – pamatysime.

Stebėsime.

4 skaitytojų komentarai
Jadvyga 2016 birželio 15d., 17:5878.61.10.97
Musu kapines atstumo apimtimi nera didelis todel eikime pesciomis prie savo kapeliu. Pritariu,nes po lietaus esu buvusi ir as aptaskyta kapuose vaziuojancio automobilio.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 16 Thumb down 2

Atsakyti

Miestelėnas 2016 birželio 15d., 20:095.20.104.80

Nueiti palaistyti suprantama galima ir pėsčiomis,bet kai reikia
išvežti priekabą smėlio,atvežti žemių ir pnš.,tai sargas nestovės prie vartų per dieną kiekvieną tikrindamas. O lietus ne tiek aptaško tai tragedijos nematau,o papilu smėlio į kelio duobutę,kad balos nebūtų ir joks auto neaptaško.
Ne pramogauti ten žmonės važinėja.

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 4 Thumb down 12

Atsakyti

Šilutiškė 2016 birželio 18d., 22:5578.61.95.122

Pritariu antram komentatoriui tikrai nesu mačiusi, kad kas nors kapinėse važinėtu greitai ar agresyviai. Jei turi prižiūrėti ne vieną kapelį, atvežti žemę, smėlį vyresniam žmogui yra sunku. Gaila, kad mes lietuviai , tokie nepakantus vieni kitiem.Niekaip negalime praeiti pro pastatytą suoliuką, be neapykantos pasižiūrėti į pravažiuojanti net ir čią …kur visi anksčiau ar vėliau atkeliausim.

Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 2

Atsakyti

milll 2016 rugsėjo 7d., 19:4678.61.23.168

kad nera senose kapinese tualeto,tai savivaldybei turetu buti labai geda…

Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą