Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutėje įsibėgėja konteinerių plovimo sezonas

Publikuota: 2016 gegužės 25 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Atliekų tvarkymu Šilutėje besirūpinantis bendrovės „Ecoservice“ padalinys tęsia sezoninį konteinerių švarinimą. Pasak padalinio vadovo Sauliaus Vyšniausko, iki spalio mėnesio planuojama nuplauti daugiau nei 500 bendrojo naudojimo konteinerių, taip pat bus atliekama požeminių konteinerių dezinfekcija, valomi dangčiai.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

„Konteinerius pradedame plauti vos atšilus orams, todėl tai bus jau antras kartas šį sezoną. Jau dabar galime džiaugtis pastebimai švaresniais konteineriais, neskleidžiančiais pašalinių kvapų, o ir patiems gyventojams kur kas maloniau atliekas mesti į neperpildytus konteinerius. Juos planuojame reguliariai plauti kiekvieną mėnesį iki pat šiltojo sezono pabaigos“, – teigė S. Vyšniauskas.

Konteinerių išorės ir vidaus plovimui naudojama speciali įranga, o visas plovimo procesas trunka vos penkias minutes. Jo metu aukšto slėgio purškimo sistemos pagalba kruopščiai nuplaunami visi nešvarumai, konteineris dezinfekuojamas specialiu skysčiu.

„Ecoservice“ padalinio vadovas pastebi, kad patys gyventojai galėtų aktyviau prisidėti prie tvarkos palaikymo konteinerių aikštelėse šalia daugiabučių. Anot S. Vyšniausko, vos vienas ne vietoje padėtas šiukšlių maišas tampa blogu pavyzdžiu, kuriuo paseka ir kiti gyventojai, pasivarginantys įmesti šiukšlių maišą į tuščią konteinerį ir tiesiog paliekantys jį šalia.

„Ecoservice“ Šilutės padalinio inf.

2 skaitytojų komentarai
liuks 2016 gegužės 25d., 09:00193.219.185.14
Įdomu, o kaimuose plaus?

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 4 Thumb down 0

Atsakyti

Jonas 2016 gegužės 25d., 18:4478.61.34.36

Kada pekeisit kiaurą konteinerį Klaipėdos g. 29, nes nusibodo skambinti, visos šiukšlės per dugną krenta.

Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą