Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

172 išmanieji: Šilutės valdžia tapo lengviau pasiekiama

Publikuota: 2016 gegužės 02 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Šilutės rajono savivaldybės interneto svetainėje jau kuris laikas skelbiami savivaldybės vadovų (ir ne tik) mobiliujų telefonų numeriai.

Iš pradžių buvo iškeltas retorinis klausimas: kam savivaldybės aparato darbuotojams tie tarnybiniai mobilieji, juolab išmanieji, kad jų numeriai (išskyrus seniūnijas, ir tai ne visas) viešai – savivaldybės “kontaktuose” – neskelbiami?
(„Trumpai: Kontrolės komitetas imasi išmaniųjų telefonų pirkimo“)

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Po to klausimas buvo performuluotas savivaldybės tarybos Kontrolės komitete: kodėl tarnybinių mobiliųjų telefonų numeriai neskelbiami savivaldybės interneto svetainėje?
(„Dar kartą: 172 išmanieji“)

Praėjo vos mėnuo, ir… „Greičiausiai neturiu ką slėpti, todėl mano telefonas ir yra viešai laisvai prieinamas. Juk ir gyventojams patogiau, kai gali lengvai paskambinti“, – aiškino meras Vytautas Laurinaitis „Respublikos“ leidinių grupės žurnalistei.
(www.respublika.lt: “Alio! Noriu kalbėti su savo išrinktu meru”)

Savivaldybės struktūra ir kontaktai

1 skaitytojų komentaras
as 2016 gegužės 5d., 12:26212.59.30.145

Teisingai ir aš susidūriau su šia problema ,norėdama paskambinti vienam iš savivaldybės darbuotojų .Kodėl užsląptinti kontaktai ,turi skambinti sekretorei ,kad pasakytų numerį ,kodėl pats žmogus žinodamas pavardę ir pareigas negali paskambinti ,juk vis maitinami telefoninai verslininkai ,gal čia toks slaptas susitarimas Šilutės savivaldybėje ,nes net ministerijų kontaktai dirbančiųjų yra internete ,juk be reikalo niekas neskambins.

Įvertink komentarą: Thumb up 0 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą