Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės vicemero apreiškimas gimnazistams

Publikuota: 2015 rugsėjo 02 Kategorija: Nuo'monės

Arba kaip tampama didžiųjų prekybos centrų „akcininkais“.

Šiandien jau rugsėjo 2-oji, ir parduotuvėse vėl galima laisvai įsigyti ne vien tik mokyklinių prekių ar kasdienės duonos, bet ir alkoholio (į šį faktą šiandien dėmesį atkreipė ir Andrius Užkalnis). Tačiau svaigalų, nors ir kaip prekybininkai viliotų visokiomis akcijomis, galima ir neskubėti pirkti. Juolab kad šiandien dar tik trečiadienis. Juolab kad artinasi didysis šeštadienis, kai Šilutės uoste vėl bus galima ne tik paskanauti įvairiausios sudėties žuvienės, bet ir vieną kitą taurelę išlenkti. Jeigu labai pasiseks, tai ir už dyką.

Nebent esate prekybos centrų „akcininkai“ (šį naujadarą, apibūdinantį žmones, nepraleidžiančius progos įsigyti akcinių prekių, išgirdau vos prieš kelias dienas). Tuomet elkitės kaip išmanote.

Bet čia ne apie tai, o apie klasiokus, draugus ir kitus pažįstamus (be kurių, beje, ir jau minėtame žuvienės virimo čempionate nelabai tepagersi už dyką), kurių reikšmę žmogaus gyvenime ypač pabrėžė Šilutės rajono savivaldybės mero pavaduotojas Algirdas Balčytis, Rugsėjo 1-osios proga sveikindamas Vydūno gimnazijos bendruomenę.

Tačiau ne apie nuoširdžią draugystę kalbėjo vicemeras. „Kaip malonu pasakyti „važiuoju į ministeriją, ten dirba mano klasiokas,““ – štai ką (maždaug) sakė gimnazistams mero pavaduotojas.

Nors stebėtis lyg ir nėra dėl ko, bet vis dėlto…

Kai klausaisi tokių aukštas pareigas užimančio žmogaus apreiškimų moksleiviams, taip ir norisi tapti kurio nors prekybos centro vyrų skyriaus „akcininku“. Nors trumpam.

Bet vakar buvo Rugsėjo 1-oji.

O šiandien dar tik trečiadienis.

Juolab kad artinasi didysis šeštadienis.

O gal iš viso ten neisiu.

Ir ko čia pykti,
Orestas

3 skaitytojų komentarai
Kaip atversta knyga 2015 rugsėjo 2d., 15:0778.61.10.227
Galime pamatyti ir teigiamą šio apreiškimo pusę: žmogus atviras, visai nebijo viešai įvardyti tikrąsias savo vertybes ir tikruosius savo pasiekimų kelius. Mes taip pat pagavome šitą frazę ir bandėme šypsotis, nors iš tiesų buvo liūdna.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 16 Thumb down 1

Atsakyti

Pilietė 2015 rugsėjo 2d., 19:375.20.106.238
Grįžę gimnazistai taip pat kalbėjo apie šias “sveikinimo” kalbas…

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 11 Thumb down 1

Atsakyti

FAKTAS 2015 rugsėjo 3d., 08:0288.119.138.11

|inoma galima krapštyti nosį ir džiaugtis svo nevykėlių aplinka. Guostis, kad kad kaškas neįvertina, teisingai neatlygina vienu žodžių Tėvynė ir santvarka kalta.

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą