Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės valdžios vyrai nenori išsklaidyti įtarimų šešėlio, nors tu ką

Publikuota: 2015 sausio 07 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

V. Laurinaitis (pirmame plane) su S. Šepučiu niekaip neatskleidžia savo šventinių vakarėlių kviestiniams svečiams rėmėjų. (Oresto Lidžiaus nuotr.)V. Laurinaitis (pirmame plane) su S. Šepučiu niekaip neatskleidžia savo šventinių vakarėlių kviestiniams svečiams rėmėjų. (Oresto Lidžiaus nuotr.)

Kur šviečia saulė, ten būtinai rasis ir šešėlis…

- Vakar buvo Trys karaliai – laikas baigti šią temą, – pasakė Šilutės rajono savivaldybės meras „tvarkietis“ Vytautas Laurinaitis ir į spaudos konferenciją susirinkusius žiniasklaidos barų artojus dar kartą supažindino su dar pirmadienį išplatintu ir Šilutės žiniasklaidos priemonėse jau publikuotu savo pranešimu apie didelio spaudos ir jo politinių oponentų dėmesio sulaukusius prieškalėdinius sveikinimus bei vakarėlius kviestiniams svečiams.

Minėtą mero pranešimą spaudai rasite spustelėję šią nuorodą: DĖL ŠVENTINIŲ PASVEIKINIMŲ IR KITOS SAVIVALDYBĖS REPREZENTACIJOS.

Daugiau lyg ir nėra ką rašyti. Nebent tai, kad nei meras V. Laurinaitis, nei kartu su juo spaudos konferencijoje dalyvavęs Savivaldybės administracijos direktorius socialdemokratas Sigitas Šeputis, nors ir kaip buvo žurnalistų spaudžiami ir įtikinėjami, jog jiems – viešiems asmenims, politikams, ir po rinkimų pretenduojantiems į aukštus postus Savivaldybėje – patiems būtų geriau, jeigu viešai atskleistų savo paslaptinguosius rėmėjus, finansavusius rajono ūkininkų pagerbimo renginį Žemaičių Naumiestyje bei padėkos įstaigų vadovams ir verslo atstovams vakarėlį „Gilijos“ kavinėje, taip pat šventinių sveikinimų rajono gyventojams platinimą, nesutiko išsklaidyti įtarimų, kad už viso to gali slypėti tam tikri interesai, šešėlio, vis kartodami, kad rėmėjai pageidauja išlikti nežinomi.

Žinoma, visa tai pasitikėjimo šiais vyrais neprideda. Tačiau toks jau tas mūsų mero ir administracijos direktoriaus tandemas.

Jeigu tikėtume Šilutės „tvarkiečių“ lyderiu Vaidu Paviloniu, tai jis – tas tandemas geriausiai atitinka dabartinius savivaldybės poreikius…

Žinoma, galima – tas netgi būtina – turėti ir kitokią nuomonę.

Savo žodžio šia „šventine“ tema dar netarė Vyriausioji tarnybinės etikos komisija ir Vyriausioji rinkimų komisija, į kurias yra pažadėjęs kreiptis Savivaldybės tarybos opozicijos pirmininkas, pernai nuo konservatorių atskilęs buvęs meras Šarūnas Laužikas (”Šilutės ETA Žinios”, “Šventės baigėsi. Tarybos opozicija pereina į puolimą”). Todėl visai tikėtina, kad mero norui dabar pat užbaigti šią temą – juk vakar buvo Trys karaliai- nebus lemta išsipildyti.

Dvi V. Laurinaičio žinutės Š. Laužikui:

1. „Kuo pats kvepia, tuo ir kitus tepa“;
2. Grąžinkite Savivaldybei tarnybinį telefoną.

Susiję: “Paslapčių metas (Kalėdos čia niekuo dėtos)”,
“V. Laurinaitis irgi nekaltas…”

Ne į temą
Šventės baigėsi

Oresto Lidžiaus nuotr.

3 skaitytojų komentarai
Sigis 2015 sausio 7d., 17:385.20.106.238
Tai taip išeina, kad šnipštas gavosi iš spaudos konferencijos :-) ). Vėl pasireklamavo nemokamai :-) ). O iš to, taip nieko ir nesužinojome… Ta prasme žinom, kad nieko nežinom.
Vaikiškai tas meras elgiasi. Susipyko su draugais smėlio dėžėje :-) )

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 20 Thumb down 5

Atsakyti

4 dėl ko ką kame 2015 sausio 7d., 18:4281.7.78.252

Sąlyginis uždavinys.
Vaido katino Otto lygtis:

Kai anojo XX Lojo 1700 Lt (429,35 Eu)
Tatai Manasis Smojo 320 Lt (92,68 Eu),
Santykiuose:
Kai paprastai tiesa tiesiojoj – tik 5,31,
Tai Tikra Tvarking oj ir Teising oj 6.
Tame Tarpą:-0,69 danguje suvokę,
otkatną procentą – 13 eis in gumą.

Beveik atšių už atsakymą -
performansą išmero fondiu

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 6 Thumb down 11

Atsakyti

Jo 2015 sausio 8d., 08:1382.135.211.234
Pilnatis……….

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 12 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą