Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Rugsėjo 1-osios šventę apkartino avarija

Publikuota: 2014 rugsėjo 01 Kategorija: Avarijos, Teisėtvarka

15min.lt nuotr.15min.lt nuotr.

Pirmadienio popietę Šilutėje susidūrė „Audi“ ir „Nissan“ automobiliai. Pirminiais duomenimis, sužalotos dvi iš penkių pastaruoju automobiliu važiavusios profesinės mokyklos mokinės. Dėl avarijos įtariamas itin garbaus amžiaus vairuotojas. Medikų pagalbos prireikė ir senolio žmonai, praneša portalas 15min.lt.

Pirminiais duomenimis, Geležinkelio gatvėje automobilį „Nissan Almera“ vairavusi 21 metų mergina važiavo pagrindiniu keliu tiesiai. Rugsėjo 1-osios proga buvo susirinkęs smagus ekipažas – iš viso penkios merginos, kelios iš jų nepilnametės. Netikėtai iš šalutinio kelio išsuko ir posūkį kairėn mėgino padaryti „Audi 80“ automobilis. Tačiau transporto priemonės susidūrė.

Per kaktomušą nukentėjo „Nissan Almera“ vairuotoja ir viena iš keleivių – 16-metė Šilutės turizmo ir paslaugų verslo mokyklos moksleivė.

Nukentėjusiosios skubiai išvežtos į ligoninę. Tikslesnių duomenų apie merginų patirtas traumas kol kas nėra.

Paaiškėjo, kad automobilį „Audi“ neatidžiai vairavo 95 metų senolis. Po eismo nelaimės medikų pagalbos pensininkui neprireikė. Tačiau prastai pasijutusią kartu keliavusią vairuotojo žmoną greitoji pagalba irgi išvežė į ligoninę.

Beje, į šios avarijos vietą skubėjusius Šilutės policininkus irgi ištiko nesėkmė. Į patrulių tarnybinės mašinos šoną stuktelėjo kitas neatidus vairuotojas. Per pastarąją smulkią avariją niekas nenukentėjo.

Antroji avarija įvyko prie pat pirmosios vietos. Pusamžis vyras su „Opel“ išvairavo iš šalutinės gatvės ir teigė nepastebėjęs su švyturėliais lėkusio policijos visureigio. Vairuotojas aiškino pamanęs, kad kaukia greitoji, kurią jis sėkmingai praleido.

15min.lt

Rašyti komentarą