Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės politikai susirūpino dėl Nemuno deltos upių būklės

Publikuota: 2014 rugpjūčio 26 Kategorija: Aktualijos, Rajone

Pakalnės-Rusnaitės žiotyse vasarą... (Oresto Lidžiaus nuotr.)Pakalnės-Rusnaitės žiotyse vasarą... (Oresto Lidžiaus nuotr.)

Ketvirtadienį, rugpjūčio 28 d., organizuojamas Šilutės rajono savivaldybės tarybos Teritorijų ir kaimo reikalų komiteto išvažiuojamasis posėdis į Rusnės salą. Planuojama iš laivo įvertinti vandens kelių būklę, numatyti susitikimai su bendruomenės „Rusnės sala”, Rusnės seniūnijos ir Nemuno deltos regioninio parko direkcijos vadovais.

Rusnės bendruomenė „Rusnė sala“ jau ne pirmus metus bergždžiai šaukiasi pagalbos dėl laivybą trikdančių senkančių Nemuno deltos upių („Trumpai: pasvajojom ir gana“). Vargu ar kas greitai pasikeis ir po Savivaldybės tarybos komiteto išvažiuojamojo posėdžio į Rusnę. Nebent rajono išrinktieji, patys įsitikinę, kad rusniškiai ne šiaip sau kelia bangas, pagaliau iš tikrųjų pradėtų galvoti, kaip išspręsti šią problemą.

Anot Teritorijų ir kaimo reikalų komiteto pirmininko Sauliaus Vytuvio, išvažiuojamajame posėdyje taip pat ketinama aptarti, kas jau nuveikta Rusnėje, kokius naujus projektus planuojama ten įgyvendinti.

Šio komiteto antro pusmečio veiklos plane dar numatyta išvyka į Kintus. Ten politikai žada domėtis, kaip vyksta prieplaukos statyba, kitais reikalais.

1 skaitytojų komentaras
tadas 2014 rugpjūčio 26d., 22:1978.61.84.129
Kintuose galima įvertinti ir buvusio urėdo prixvatizuotą prieplaukos dalį ir kaip tai dera su ES parama statoma prieplauka….. na tiesiog “gražu” ir tiek

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 5 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą