Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Be komentarų: kas gaudo bendruomenių naudą

Publikuota: 2014 liepos 21 Kategorija: Aktualijos, Rajone

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Siūlome susipažinti su Šilutės rajono savivaldybės administracijos „Šilutės ETA Žinioms“ pateikta informacija, kam leidžiami vėjo energetiką rajone plėtojančių bendrovių Kintų ir Saugų seniūnijų gyventojų reikmėms skiriami pinigai (kai kas pabraukta).

Susijęs: “Vėjo energetikai Šilutei žada milijoną”

5 skaitytojų komentarai
Taip, 2014 liepos 22d., 09:4078.61.35.108
aštuoni tūkstančiai litų sumesti į savireklaminį partinių žuvienių virimo katilą, užkurtą ir fantastinį pelną nešantį pamario popveikėjui Marijui Budraičiui.O Šilutei jau pelnęs viešos girtuoklystės uosto vardą, vienintelį tokį Lietuvoje.
Tai vadinasi – Saugų ir Kintų seniūnijų(kurių kraštovaizdis vėjo energetikos monstrais sudarkytas ir ramybę drumsčiantis) gyventojų reikmių tenkinimu? Ar tiesiog – akių muilinimu? Šilutės valdžia miglą pūtė, leisdama tais monstrais apkėtoti kraštą, tą patį daro gviešdamasi neva ‘kompensacinių” pinigų. MBudraitis, kurdamas Šilutės valdančiųjų himną ‘vogiau nei per anksti, nei per vėlai”, žinojo apie ką kalba.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 10 Thumb down 6

Atsakyti

123 2014 liepos 22d., 13:2488.119.137.197
Budraičiui penkios šaibos? Jo tuščiažodžiavimas nevertas net vieno MGL.

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 6 Thumb down 6

Atsakyti

Noriu paklaust... 2014 liepos 22d., 14:5278.61.22.78
Atleiskite, gal kas žinote kam priklauso pats renginys “Žuvienės virimo čempionatas” ? Paprasčiau sakant: kas organizuoja? Kiek žinau, tai pati idėja ir organizatorius yra pats M.Budraitis. Tai kaip čia išeina, pats sugalvojau, pats organizuoju ir iš kitų seninūnijų pinigėlių honorarą gaunu. Ech … P.S.:kas manote, kad Budraitis pats geriausias vedėjas pamario krašte – klystat. Jia geriausias, kai nėra aplink daugiau kitų :)

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 7 Thumb down 5

Atsakyti

Noriu paklaust... 2014 liepos 22d., 14:5678.61.22.78
Tarp kita ko … Budraitis nebėra renginių vedėjas. Iš jo beliko tik Šilutės rajono, valdiškų įstaigų ištikimiausias lankytojas, Šilutės rajono savivadybės dar vienas be atlygio dirbantis narys. Tik dar tiksliai niekas nežino kuriai jis partijai priklauso. Ir pats geriausias Žebelienės draugas :)

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 6 Thumb down 7

Atsakyti

Noriu atsakyti.... 2014 liepos 23d., 10:0978.61.35.108

Kol Šilutės savivaldybės kultūros skyriui vadovaus chaltūros apologetas Laima , tol seilėmis besitaškantis Popbudraitis nenulips nuo pasipinigavimo kapšo, kuris galėtų būti skirtinas išliekamąją vertę turintiems dalykams. Bet naujoji dauguma, man atrodo, nė piršto nepajudins, kad rajone baigtųsi ši butaforinė era. Ne tik kultūros sferoje.
O apie partinę Marijaus priklausomybę… Kažkada buvo išrinktas į rajono tarybą konservatorių sąraše, bet mandato atsisakė. Toks įspūdis, kad geriau žmogui apsimoka ‘valdiškas įstaigas lankyti”…

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 2

Atsakyti

Rašyti komentarą