Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės valdžia nori naujo sporto komplekso, nors tu ką (apklausa)

Publikuota: 2014 liepos 18 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

Rusnės g. 8A. Čia norima statyti naują sporto kompleksą. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)Rusnės g. 8A. Čia norima statyti naują sporto kompleksą. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)

Šilutės rajono savivaldybėje jau rimtai svarstoma galimybė išpirkti iš UAB „Kintai“ jai priklausančią buvusio sporto komplekso patalpų dalį Rusnės gatvėje ir statyti ten naują sporto kompleksą su baseinu.

Šių metų balandžio pradžioje UAB „Kintai“ pateikė Savivaldybei pasiūlymą pirkti jai priklausančią patalpų dalį Rusnės g. 8A, priešais ligoninę, už vieną litą. Tačiau su viena sąlyga – bendrovė 7 m. turi būti atleista nuo žemės ir nekilnojamojo turto mokesčių. „Šilutės ETA Žinios“ apie tai rašė str. „Verslo magija: kaip vieną litą paversti 190 tūkstančių“.

Panašu, kad Šilutės valdžiai šis pasiūlymas patiko, ir greičiausiai jau šį mėnesį Savivaldybės tarybai bus teikiamas svarstyti sprendimo projektas dėl UAB „Kintai“ priklausančių patalpų pirkimo.

Savivaldybės administracijos direktoriumi netrukus tapsiantis Ūkio skyriaus vedėjas Sigitas Šeputis šiandien patvirtino, kad svarstoma galimybė naujam sporto kompleksui reikalingas patalpas pirkti UAB „Kintai“ pasiūlytomis sąlygomis, tačiau nenustatant konkretaus termino, kiek metų šią bendrovę atleisti nuo žemės ir nekilnojamojo turto mokesčių. Esą pirmiausia būtų sudaryta komisija, kuri nuspręstų, kokia bendra pinigų suma palengvinti mokestinę naštą UAB „Kintai“. Po to jau Taryba kasmet turėtų priimti sprendimus atleisti bendrovę nuo Valstybinės mokesčių inspekcijos jai priskaičiuotų žemės ir nekilnojamojo turto mokesčių, kol bus visiškai atsiskaityta.

Galimybių pastatyti Rusnės gatvėje naują sporto kompleksą, S. Šepučio teigimu, yra. „Užsikabinta labai rimtai. Turime dideles galimybes gauti finansavimą, – teigė telefonu S. Šeputis. – Tačiau viskas priklausys nuo to, kaip patys dirbsime, kaip dirbs mūsų Seimo nariai“.

Savivaldybė jau yra pateikusi paraišką Kūno kultūros ir sporto departamentui dėl Šilutės miesto sporto komplekso su baseinu projektavimo ir statybos įtraukimo į valstybės investicijų programą.

Klausimas jums:Šiuo metu balsavimai nevyksta

Šią balsavimo lentelę taip pat rasite dešinėje vertikalioje įrankių juostoje, po reklamomis.

6 skaitytojų komentarai
sportininkas 2014 liepos 18d., 12:4082.135.211.147
ar reikalingos Silutei milijonines statybos , kai esame su milijoninem skolom? Kai kuriems veikejams tai sportas, sveikata, reikia rupintis savo ateitimi -vaikais ir zinoma pajamomis, o kas toliau bus su miestu jiems nerupi. per tuos proektus pridirbo skolu, kad kelios kartos ju neatiduos .Sprendzia savo naudos klausimus miestieciu saskaita.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 35 Thumb down 12

Atsakyti

sportininkui 2014 liepos 18d., 14:0688.118.7.81
Geriausiai nieko nedaryti…i kitus ziureti ir pavydeti! :)

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 14 Thumb down 15

Atsakyti

:) 2014 liepos 19d., 08:3084.15.189.63
Atrodo, kad jau yra pridaryta,o kažkas nori dar giliau kastis. Po perversmo vėl
pajudėjo vasiukų projektai :(

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 16 Thumb down 4

Atsakyti

2014 liepos 19d., 12:3578.57.245.209
tai jau buvo sporto kompleksas Rusnės gatvėje(ko apleido).Pastatys naują ir vėl ištiks senesnio likimas.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 14 Thumb down 1

Atsakyti

šilutiškė 2014 liepos 19d., 14:4588.118.130.187
Su tais baseinais dabar užsiciklino visi ir svajoja apie oplimpinius čempijonus ,o iš tikrųjų žiūrėkit realiai į gyvenimą mieli politikieriai ar tikrai Šilutei nieko daugiau netrūksta tik sporto centro .,išnaudokim tą ką turim ,tai kodėl ta pati sporto salė prieš ligoninę būna tuščia ,tai ten organizuokit vaikų ir suaugusių užimtuma ,darykit ką nors ,o ne vėl milijonines skolas klampinkit Šilutę.Padarykit per rajoninius laikraščius ar kaip apklausą visų rajono žmonių ,o ne tik per internetą ,o tada pamatysit ,kiek pasisakys “už’.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 17 Thumb down 2

Atsakyti

:) 2014 liepos 21d., 07:2582.135.211.147
rajono valdzia visai negalvoja apie rajona, jai svarbu pasidalinti ir isisavinti gardu kasni- kam langai, kam sienos, kam dar kas nors, o skolos Silutei t.y. mums visiems.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 7 Thumb down 2

Atsakyti

Rašyti komentarą