Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Trumpai: Ylos lenda iš maišo

Publikuota: 2014 liepos 17 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Laužiko koalicija, šių metų gegužės 29 d. posėdyje „sureguliavusi“ Švėkšnoje įvažiavimą į Vilkėno gatvės sklypus Nr. 4 ir Nr. 6 per privačią teritoriją, viršijo Savivaldybės tarybos kompetenciją, įsitikinusi LR Vyriausybės atstovė Klaipėdos apskrityje Daiva Kerekeš.

Sprendimo projektas ,,Dėl privažiavimo prie pastatų, esančių Vilkėno g. Nr. 4 ir Nr. 6, Švėkšnos mstl., įteisinimo“ į gegužės 29 d. posėdžio darbotvarkę buvo įtrauktas kaip papildomas klausimas. Nors Vyriausybės atstovė D. Kerekeš, jau tuomet įžvelgusi galimą pažeidimą, ir ragino Tarybą neskubėti su šiuo sprendimu, Laužiko koalicijai į tai buvo nusispjauti (”Šilutės ETA Žinios”, “Nė velnio, Šarai! Nė velnio!..”).

Birželio 30 d. Vyriausybės atstovė Klaipėdos apskrityje parengė teikimą, kuriuo reikalauja nedelsiant pakeisti (panaikinti) minėtąjį tarybos sprendimą.

Kitu teikimu, adresuotu Šilutės rajono savivaldybės asminitsracijos direktoriui, Vyriausybės atstovė D. Kerekeš reikalauja panaikinti prieš tai buvusio administracijos direktoriaus gegužės 15 d. įsakymą dėl 40 proc. priemokos prie pareiginio atlyginimo skyrimo Šilutės ligoninės vyriausiajam gydytojui Dariui Steponkui. Vyriausybės atstovės manymu, „nagrinėjamu atveju Direktorius neturėjo teisės skirti vyriausiajam gydytojui priemokos prie pareiginio atlyginimo už papildomų darbų vykdymą.“

Vyriausybės atstovės teikimai ir reikalavimai

2 skaitytojų komentarai
Anevas 2014 liepos 17d., 22:1878.61.117.233

na kas ta “”vyriausybės atstovė”/na šarunas yra

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 6

Atsakyti

ONA 2014 liepos 19d., 19:275.20.115.92

Kodėl europos pinigai skiriami tik Laužikui,gal pagalvokit ar nereikėtų Šilutėje Stadiono gatvėje pravesti vandenį,soduose jau daug žmonių gyvena pastoviai.Tegul valdžia baigia tuos darbelius aš tau tu man,net koktu.

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 4

Atsakyti

Rašyti komentarą