Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

(TV)3 viename

Publikuota: 2013 spalio 23 Kategorija: Nuo'monės

Vakar visą dieną svarsčiau, kaip reaguoti į pirmadienį televizijos TV3 vakaro žinių laidoje parodytą reportažą apie bendrovės „LL investicijos“ vykdomus darbus Katyčių seniūnijoje – mat didesnio absurdo iki tol man dar nebuvo tekę matyti.

Jau vien ko vertas temos pristatymas, kai diktorius Rokas būsimą paieškos gręžinį „perkėlė“ į Pašyšius…

Bet ko iš jo gali norėti – juk sostinėje (ir ne tik) dar yra daug maišančių Šilutę su Šilale, o Pagėgius „prirašančių“ prie Šilutės rajono.

Apie lietuviškųjų šamanų šokį su būgneliais aplink aikštelę gręžiniui ruošiančią sunkiąją techniką ir šilutiškio Rimanto Jaruškevičiaus pasamprotavimus priešais bendraminčių kamerą nieko nežinant apie tai, kas ten, Katyčių seniūnijoje, planuojama daryti, manau, neverta nė kalbėti – (politinė) diagnozė ir taip jau visiems seniai aiški.

Tačiau visą tai sudėti į vieną reportažą ir pateikti Lietuvos visuomenei kaip vieną svarbiausių dienos aktualijų – tai jau… lyg (TV)3 viename – primityvu, klaidinga, atgrasu.

Ir kaip tam paprastam žmogeliui po to žinoti, kas ant mūsų mažo svieto tikra, o kas – ne.

Bet ką čia man dabar daug reikštis. Juolab kad ir pats nesu be trūkumų. Tačiau šitaip „pjauti“ į lankas, kaip TV3 šį pirmadienį… et, geriau patys dar kartą pažiūrėkite: „TV3 žinios, spalio 21 d. (pirmas reportažas)“.

Beje, aš pats, kaip žmogus ir pilietis, vertinant iš emocinės pusės, esu prieš skalūnų pramonės atėjimą į Lietuvą. Tačiau taip „nusibanguoti“, kaip anie – niekada.

Vis tiek be pykčio,
Orestas

Susijęs str.: „Netikras pavojus(?)“

Rašyti komentarą