Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Skalūnai Vakarų Lietuvoje: testas Šilutės valdžiai

Publikuota: 2013 spalio 07 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

Aktyvistai jau visą pusmetį laukia atsakymo iš Šilutės rajono savivaldybės tarybos. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)Aktyvistai jau visą pusmetį laukia atsakymo iš Šilutės rajono savivaldybės tarybos. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)

Šilutės rajono valdžia pagaliau išgirdo prieš skalūnų angliavandenilių žvalgybą ir gavybą Šilutės – Tauragės licenciniame plote kovojančių aktyvistų balsą – jų kreipimąsi į Savivaldybės tarybą ketinama svarstyti artimiausiuose komitetų posėdžiuose.

Anot Jungtinio demokratinio judėjimo (toliau – JDJ) Šilutės skyriaus, pirmą kartą į Tarybą raštu buvo kreiptasi dar šių metų pavasarį, tačiau tuokart jų balsas tarsi ištirpo vietinės politikos užkulisiuose. Todėl rudeniop buvo surašytas naujas kreipimasis.

JDJ Šilutės skyrius nori sužinoti Savivaldybės tarybos nuomonę dėl planuojamos skalūnų angliavandenilių žvalgybos ir gavybos Vakarų Lietuvoje.

Anot tarybos sekretorės Gintarės Tamašauskės, aktyvistų kreipimasis jau išplatintas visiems Savivaldybės tarybos nariams, o kitą savaitę jis turėtų būti svarstomas komitetų posėdžiuose.

2 skaitytojų komentarai
Vladas 2013 spalio 8d., 14:47195.182.90.10

Katyčių seniūnijos Šlaunių kaimo teritorijoje ” LL Investicijos ” netrukus pradės savo veiklą. Tai kam dar tie komitetų posėdžiai. Juk jau seniai viskas turbūt suderinta.

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 0

Atsakyti

Re; Vladui 2013 spalio 8d., 17:4278.61.43.185

Ar pradės? priklausys nuo savivaldybės tarybos narių supratimo ir sąžinės. Nes dabar (”dar”) galiojančioje poveikio aplinkai vertinimo (PAV) įstatymo redakcijoje numatyta savivaldybių taryboms išskirtinė veto teisė blokuoti lobistinius sprendimus.

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą