Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Fotokonkursas “Kitokia Šilutė”: II etapas (72 nuotr.)

Publikuota: 2013 balandžio 30 Kategorija: Gyvenimas, Įvairenybės

Andrius S Liepų 10Tebepirmauja Vilmos Jašelskytės nuotrauka “Koncentracija”.

Kitos keturios skaitytojams labiausiai patikusios (socialiniame tinkle “Facebook” daugiausiai “like” surinkusios) fotografijos: “Aušra” (Sergėjus Gvildys), “Saulėlydis uoste” (Agnė Ramonaitė), , “Pavasaris“ (Sandra Pociuvienė), “Parskrido” (Andrius Vaišnoras).

Šilutės rajono savivaldybė, Europos parlamento narys Zigmantas Balčytis, Šilutės turizmo informacijos centras, kavinė “Kafija”, interneto svetainė “Pasaulis kraustosi iš proto” ir „Šilutės ETA Žinios“ kviečia Jus pasidalinti gražiausiais Šilutės miesto vaizdais, kurie galėtų tinkamai reprezentuoti kraštą leidiniuose bei interneto svetainėse

Dėkojame fotografijų autoriams, taip aktyviai dalyvavusiems pirmajame konkurso „Kitokia Šilutė“ etape, ir laukiame naujų nuotraukų. Antrojo etapo nugalėtojus, kurių nuotraukos surinks daugiausiai “patinka” (”like”) socialiniame tinkle „Facebook“, paskelbsime balandžio 30 d.

Pirmos vietos laimėtojui atiteks Šilutės r. savivaldybės įsteigtas prizas, o antros geriausios fotografijos autorius bus apdovanotas 35 litų vertės kuponu kavos gėrimams kavinėje “Kafija”.

Laukiame ne tik populiariausių miesto architektūrinių objektų atvaizdų, bet ir nuotraukų iš kasdienio gyvenimo, įvairių renginių, taip pat fotografijų su miestą supančios gamtos vaizdais, kitokių – netradicinių nuotraukų.

O galbūt Jums pasisekė užfiksuoti Šilutės mieste tai, kas daugeliui praslysta pro akis, arba visiems gerai žinomą objektą nufotografavote kitokiu rakursu? – tuomet siųskite mums el. pašto adresu konkursui@silutesetazinios.lt (temoje nurodykite „Konkursui „Kitokia Šilutė“”).

Taip pat laukiame nuotraukų su Šilutės vaizdais, kurių, jūsų manymu, krašto svečiai neturėtų pamatyti.

Siųskite tik pačių darytas nuotraukas, kadangi dalyvaudami konkurse Jūs patvirtinate, kad nuotraukos autorius esate būtent Jūs. Nurodykite sritį – architektūra, gamta, žmonės ir kt., – kuriai norėtumėte priskirti savo nuotraukas, ir pavadinimus.

Nepamirškite, kad kiekviena nuotrauka yra unikali ir gali tapti pačia gražiausia.

Nuotraukas galite siųsti ir tuo atveju, jeigu neketinate varžytis dėl prizo, bet norėtumėte su visais pasidalinti savo užfiksuotais kitokios Šilutės vaizdais (apie tai praneškite el. laiške).

Jūsų nuotraukos bus publikuojamos interneto svetainėje „Šilutės ETA Žinios“ ir jos puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“: https://www.facebook.com/Silutes.ETA.Zinios.

Geriausios, organizatorių manymu, nuotraukos publikuojamos interneto svetainėje „Kitokia Šilutė“. Visos jos dalyvaus finaliniame konkurso etape rugsėjo pradžioje. Pagrindinis konkurso prizas – savaitės trukmės kelionę dviem po Europos Sąjungos valstybes, aplankant Europarlamentą, šių metų spalio mėnesį (Fotokonkursas „Kitokia Šilutė“: dalyvaukite ir laimėkite kelionę po Europą).

DĖMESIO! Siųsdami savo nuotraukas konkursui „Kitokia Šilutė“ Jūs patvirtinate, jog sutinkate, kad Jūsų nuotraukos būtų neatlygintinai publikuojamos kraštą reprezentuojančiuose leidiniuose ir interneto svetainėse, nurodant autorių.

Šioje publikacijoje panaudota Andriaus S. nuotrauka.

Pirmajame konkurso etape laimėjo Sergėjaus Gvildžio nuotrauka “Tiltas”, surinkusi daugiausiai „patiko“ („like“) „Facebook“ socialiniame tinkle. Antroje vietoje liko Algirdo Poteliūno fotografija “Potvynis”. Daugiau apie tai „Fotokonkursas „Kitokia Šilutė“: skelbiame pirmojo etapo nugalėtojus“.

Konkursinės nuotraukos


Visos pirmojo etapo nuotraukos: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152707745425228.1073741826.410916130227&type=3 ir “Fotokonkursas “Kitokia Šilutė”: I etapas (114 nuotr.)”.

Albumas “Šilutės durys“

Albumas “Ne Šilutės svečiams”

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

1 skaitytojų komentaras
Šilutiškis 2013 balandžio 16d., 13:17193.219.76.207

Buvo buvo gražus konkursas, kol Balčytis neužfiksavo ir nesugalvojo sau visų laurų pasiimti… Kelionė gražus prizas, tačiau, negražu, kad Balčytis ne nuo pradžios šį konkursą pradėjo remti.

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 0 Thumb down 4

Atsakyti

Rašyti komentarą