Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės meras ėmė pats režisuoti miesto šventę

Publikuota: 2011 gegužės 13 Kategorija: V.B.S., ŽYNIOS

Šventinę programą V. Pozingiui (dešinėje) padeda rengti I. Vasiljevienė, R. Eglinskas ir V. Griškevičienė. (ŽYNIŲ nuotr.)Šventinę programą V. Pozingiui (dešinėje) padeda rengti I. Vasiljevienė, R. Eglinskas ir V. Griškevičienė. (ŽYNIŲ nuotr.)

Nutraukus sutartį su Vilniaus Kaziuko mugės organizatoriais ir nepavykus visų pasirengimo jubiliejinėms miesto iškilmėms rūpesčių užkrauti Kultūros ir pramogų centrui, Šilutėje neliko kam rūpintis šventės organizavimu.

Todėl rajono meras Virgilijus Pozingis ėmėsi iniciatyvos, – jis ne tik vadovauja pasirengimo miesto jubiliejui darbo grupei, bet ir pats rašo pagrindinių šventės renginių scenarijų.

ŽYNIŲ agentai praneša, kad pastarosiomis dienomis meras ypač daug laiko praleidžia kurdamas vakarinio koncerto, kuris gegužės 28 d. vyks Šilutės mažųjų laivų prieplaukoje, programą, savo nožiūra parinkdamas atlikėjus miestelėnams ir Šilutės svečiams linksminti. Šiame nelengvame darbe jam uoliai talkina Kultūros skyriaus vedėja Vilma Griškevičienė, administracijos direktorė Ida Vasiljevienė, ir, žinoma, Komunikacijos skyriaus vedėjas Romualdas Eglinskas.

Anot ŽYNIŲ agentų pranešimų, V. Pozingis iš atlikėjų sąrašo išbraukė visus vyriškosios lyties atstovus, – ar tik mūsų merą nebus ištikusi vidutiniojo amžiaus krizė?..

2 skaitytojų komentarai
iseivis 2011 gegužės 14d., 10:0488.152.188.41
Jei tai tiesa, ką rašo spauda, tai jis šaunuolis. Taip visada turi veikti geras gaspadorius, o nelaukti Dievulio pagalbos. Jei jo komandoje yra žioplių ir nesugebančių profesionaliai organizuoti Šilutės miesto šventės, tai jam reikia ir pačiam tuo užsiimti. Juk atvyks daugybė svečių ir net iš užsienio, o reikia gražiai sutikti svetelius ir juos puikiausiai aptarnauti. Ir patiems turi būti malonu šventėje.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 10 Thumb down 2

Atsakyti

Mikas P. 2011 gegužės 15d., 22:2884.15.180.198
Geroje gero vadovo komandoje žioplių nebūna, o jei pasitaiko, tai po pirmo susimovimo nebelieka. Gal iš tikro vidurio amžiaus krizė. Juk ten nekurios “ponios” apie kultūrą, kaip ožkos apie dešros atraižas. Užjaučiu mere, dar jaučiasi laužiko rankos palikimas. Būtų nepagarba tikriesiems Šilutės kultūros darbuotojams, jei ir meras juos nušalintų nuo šventės rengimo, kaip tai mėgsta “ponia” ir “zabalotna”. Atsargiai mere jos valdo kultųrą Šilutėj, ir tik jos autoritetai.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 7 Thumb down 3

Atsakyti

Rašyti komentarą