Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Virtuvinės kėdės: kas svarbu?

Publikuota: 2019 rugsėjo 25 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Kuomet ieškome baldų savo namams, paprastai siekiame išskirti tam tikrus kriterijus. Ne išimtis yra ir virtuvinės kėdės. Ir nors šis baldas, palyginti su kitais, yra vienas pigiausių, verta pastebėti, kad jo pasirinkimui turi būti skiriamas ypatingas dėmesys. Taigi, kas iš tiesų yra svarbu renkantis virtuvines kėdes?

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Tarnavimo laikas

Ne paslaptis, kad virtuvinės kėdės yra vienas iš tų pirkinių, iš kurio tikimasi tikrai ilgo tarnavimo laiko. Savaime suprantama, jog tai, ar kėdės tarnaus ilgai, priklauso nuo daugybės įvairių veiksnių (apkrovos, naudojimo dažnumo, priežiūros ir t.t.), tačiau vienas svarbiausių akcentų yra žaliava, iš kurios pagamintas baldas. Kaip rodo praktika, ilgiausiai tarnauja metalinės bei medinės virtuvei skirtos kėdės. Čia galite sužinoti daugiau apie iš šių medžiagų pagamintas kėdes https://pigu.lt/lt/baldai-ir-namu-interjeras/virtuves-baldai/kedes-medines-metalines.

Komfortas

Klaidinga galvoti, jog virtuvinės kėdės reikalingos tik tam, kad ant jų prisėdus būtų galima išgerti rytinį puodelį kavos. Nieko panašaus, nereikia apmiršti, kad būtent namų virtuvė neretai tampa ta vieta, kurioje valgomi pietūs ar vakarienė iš kelių patiekalų ar tęsiasi pokalbiai iki ryto. Taigi, tai liudija svarbų dalyką – kėdės turi būti labai patogios. Savaime suprantama, natūraliai kyla klausimas: o kaip išsirinkti virtuvines kėdes, kurios užtikrintų maksimalų komfortą? Interjero ekspertai pataria atkreipti dėmesį į du dalykus: jei norite, kad ant virtuvinių kėdžių sėdėti būtų iš tiesų patogu, rinkitės atramas bei minkštas sėdimąsias dalis turinčiais kėdes. Na, o siekiantiems maksimalaus komforto, reikėtų rinktis tas kėdes, kurios turi rankoms skirtas atramas.

Estetika

Nors visi sutiks, kad tarnavimo laikas bei komfortas yra labai svarbūs rodikliai, estetika taip pat artima kiekvienam. Tad, kuo daugiau jos bus jūsų namuose, tuo geriau. Na, o virtuvinės kėdės yra puikus būdas užtikrinti, kad namuose būtų gražu. Tad į ką svarbu atkreipti dėmesį, siekiant išsirinkti estetiškas kėdes? Interjero ekspertai sako, kad reikėtų vadovautis dviem dalykais: rinktis gausiai dekoro elementais puoštas virtuvines kėdes, o taip pat – nepamiršti pagalvėlių. Pastarosios šiandien sudaro ypač didelį pasirinkimą ir jūsų namams gali suteikti grožio, jaukumo, šilumos, išskirtinumo.

Priežiūra

Na, o pabaigai belieka tik priminti, kad ieškodami pačių geriausių virtuvinių kėdžių, neturėtumėte pamiršti įvertinti ir dar vieno dalyko. Tai – priežiūra. Atminkite, jog kai kurios kėdės (medinės ar turinčios minkštas bei nuimamas dalis), reikalauja iš tiesų daug priežiūros. Tad, jei jūsų tikslas yra mažai priežiūros reikalaujanti virtuvė, šių kėdžių rinktis nevertėtų.

Jau žinote, į ką svarbu atkreipti dėmesį, jei jūsų namams yra reikalingos naujos virtuvinės kėdės. Na, o, jei jūsų planai apima ne tik naujų virtuvinių kėdžių, bet ir kitų virtuvės baldų pirkimą, būtinai apsilankykite https://pigu.lt/lt/baldai-ir-namu-interjeras/virtuves-baldai. Tikrai rasite dėmesio vertų pirkinių.

.

Užsakymo Nr. 190925

Rašyti komentarą